Κρίστιτσιτς: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα προσωπικής και αγωνιστικής αξιοπρέπειας» (pic)

Κρίστιτσιτς: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα προσωπικής και αγωνιστικής αξιοπρέπειας» (pic)

Gazzetta team
Κρίστιτσιτς: «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα προσωπικής και αγωνιστικής αξιοπρέπειας» (pic)

bet365

Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στο Instagram του ο Νέναντ Κρστίτσιτς εξήγησε το γιατί αφήνει τον Ερυθρό Αστέρα, ξεκαθαρίζοντας ότι για τον ίδιο δεν ήταν ποτέ θέμα χρημάτων.
Στο ποστάρισμά του στο Instagram αναφέρει μεταξύ άλλων:
Αυτή θα είναι η μόνη δήλωσή μου σχετικά με την αποχώρησή μου από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτές τις ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι φεύγω με καθαρό πρόσωπο και συνείδηση και ελπίζω όλοι εσείς να απολαύσατε μαζί μου την θητεία μου στην ομάδα. Όλα έχουν έναν λόγο που γίνονται και είμαι ευγνώμων στον Θεό που πέρασα από αυτήν την ομάδα. Αυτές οι στιγμές ήταν οι πιο όμορφες για μένα. Τώρα φεύγω για λόγο που δεν απασχολεί κανέναν. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Σίγουρα δεν είναι οικονομικό ζήτημα. Έχει να κάνει με την προσωπική και αγωνιστική αξιοπρέπεια. Ξανά θέλω να τονίσω πως όλοι στην ομάδα ήμασταν μία οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο αλλά και όλους όσουν σχετίζονταν με αυτόν για την στήριξή τους. Ευχαριστώ για όσα έκαναν για μένα και με έκαναν πιο καλό άνθρωπο. Ευχαριστώ τον Ερυθρό Αστέρα. Ευχαριστώ τον κόσμο. Είστε οι καλύτεροι. Θα μου λείψετε. Η καρδιά μου θα είναι πάντα κόκκινη και άσπρη και ελπίζω να ειδωθούμε πάλι μία ημέρα.

A post shared by Nenad Krsticic (@nenadk20) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα