Ενας… άλλος Λουτσέσκου (vid)

Ενας… άλλος Λουτσέσκου (vid)

Gazzetta team
Ενας… άλλος Λουτσέσκου (vid)

bet365

Μια διαφορετική συνέντευξη μακριά από τα τετριμμένα παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό μιλώντας για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται από την ιστοσελίδα «sport.ro» αποκάλυψε ότι αν δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο θα ήθελε να γίνει… κτηνίατρος, μίλησε μεταξύ άλλων για το δεύτερο εγγόνι που απέκτησε πρόσφατα, αλλά και για την οριστική απόφασή του να μην αναλάβει ποτέ ξανά κάποια εθνική ομάδα.

Για το ότι έγινε για δεύτερη φορά παππούς, σε ηλικία 49 ετών είπε: «Είναι περίεργο να είσαι παππούς. Έχω αλλάξει πάνες 2-3 φορές σαν μπαμπάς…», ενώ για το αν δε υπήρχε το ποδόσφαιρο στην ζωή του σχολίασε: «Αν δεν ακολουθούσα καριέρα ήθελα να ήμουν κτηνίατρος»!

Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι ο Λουτσέσκου είχε ζητήσει ως δώρο ένα… άλογο, το οποίο ήθελε να έχει στο μπαλκόνι, ενώ στο σπίτι του υπάρχουν, ήδη, δύο σκύλοι, τέσσερις γάτες και έξι λαγοί!

Αναφορικά με τους άμεσους στόχους, στην κορυφή βρίσκεται η κατάκτηση του τίτλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ απορρίπτει την ιδέα του να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε από το 2010 μέχρι το 2011.

«Δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει! Δεν μου αρέσει η ιδέα της Εθνικής… Δεν θα ήθελα να προπονήσω ποτέ ξανά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα