Η Αλ Ουάχντα πουλάει τον Χασάουι και κλείνει Μεριά!

Η Αλ Ουάχντα πουλάει τον Χασάουι και κλείνει Μεριά!

Δημήτρης Τομαράς
Η Αλ Ουάχντα πουλάει τον Χασάουι και κλείνει Μεριά!

bet365

Η Αλ Ουάχντα πουλάει τον Χασάουι για να κάνει δικό της τον Μεριά από τον Ολυμπιακό την στιγμή που έχει στο ρόστερ της τον φορ Φερναντάο που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των Πειραιωτών!

Οι μεταγραφικές εξελίξεις για τον Μεριά καλά κρατούν. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας να έχει κάνει... μπάσιμο για να τον κλείσει καθώς θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ο αρχηγός της και σέντερ μπακ της, Οσάμα Χασάουι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ. Παράλληλα η υπόθεση αυτή έχει και ενδιαφέρον και για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι στο ρόστερ της Αλ Ουάχντα είναι ο Βραζιλιάνος Φερναντάο που βρέθηκε στην λίστα των επιθετικών που κοιτάζει ο πειραϊκός σύλλογος για τον Γενάρη. Ο 31χρονος επιθετικός με ύψος πάνω από 1.90 μέτρα έχει φέτος 14 ματς με 2 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα