Βαρέλα: «Πιστεύω ότι θα μείνω»

Βαρέλα: «Πιστεύω ότι θα μείνω»

Gazzetta team
Βαρέλα: «Πιστεύω ότι θα μείνω»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα πιστεύει και ελπίζει ότι μέσα στο 2019 θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, μετά την κουβέντα που είχε και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Φερνάντο Βαρέλα συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και μίλησαν για πρώτη φορά αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μέχρι τώρα δεν υπήρξαν ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά όπως τονίζει ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, πλέον, έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τον ΠΑΟΚ. Και το κυριότερο; Οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να συνεχίσουν μαζί.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Ρόμα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

"Μιλήσαμε με τον πρόεδρο. Άρχισαν οι συζητήσεις και είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Σε αυτά τα θέματα χρειάζεται χρόνος. Πάντως, ο κ. Σαββίδης μου είπε πως θέλει να μείνω στον ΠΑΟΚ και το ίδιο του είπα και εγώ. Θα υπάρξει αίσιο τέλος και θα μείνω. Αυτή την αίσθηση έχω», υποστήριξε ο Βαρέλα μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα