Τα 10+ εκατ. ευρώ για τον Σισέ, το ποσοστό της Αζαξιό και το... come back της Μπενφίκα!

Τα 10+ εκατ. ευρώ για τον Σισέ, το ποσοστό της Αζαξιό και το... come back της Μπενφίκα!

Δημήτρης Τομαράς
Τα 10+ εκατ. ευρώ για τον Σισέ, το ποσοστό της Αζαξιό και το... come back της Μπενφίκα!

bet365

Ο Παπέ Σισέ συνεχίζει την ανοδική πορεία στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο με την Μπενφίκα να δείχνει να επιμένει για την περίπτωσή του. Το ποσοστό της Αζαξιό και τα 10+ εκατ. ευρώ!
Το δίχως άλλο είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο για την εμφάνισή του με την Μίλαν. Ένας παίκτης που κόστισε 700.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό του από την Αζαξιό και κοστολογείται πλέον με πάνω από 10 εκατ. ευρώ!
Την ίδια στιγμή και η Μπενφίκα αλλά και γερμανικές ομάδες συνεχίζουν να τον έχουν στο... στόχαστρό τους. Ειδικά οι Λουζιτανοί επιμένουν και φέρονται διατεθειμένοι για... come back για τον Σενεγαλέζο άσο. Ο 23χρονος σέντερ μπακ που έχει κλείσει ήδη με νέο συμβόλαιο στον πειραϊκό σύλλογο έχει φέτος 14 ματς με τα 2 γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Μίλαν. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι η Αζαξιό έχει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον διεθνή άσο, οπότε και αυτό παίζει τον ρόλο του. Οι ερυθρόλευκοι πάντως εξακολουθούν να προτίθενται να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και να κάνουν τις όποιες συζητήσεις για το μέλλον του στο προσεχές καλοκαίρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα