Δυνατό... μπάσιμο της Αλ Ουάχντα με πρόταση δανεισμού για Μεριά!

Δυνατό... μπάσιμο της Αλ Ουάχντα με πρόταση δανεισμού για Μεριά!

Δημήτρης Τομαράς
Δυνατό... μπάσιμο της Αλ Ουάχντα με πρόταση δανεισμού για Μεριά!

bet365

Η Αλ Ουάχντα έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr μία... δυνατή πρόταση για δανεισμό του Γιασίν Μεριά και ο Ολυμπιακός το συζητάει πολύ σοβαρά.
Είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα πως υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Μεριά από αραβικές χώρες. Τελευταία χρονικά είναι η Αλ Ουάχντα που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr έχει κάνει μία κρούση για δανεισμό του με πολύ καλά χρήματα. Ο Ολυμπιακός το συζητάει αλλά όχι για πώληση καθώς σε μία τέτοια περίπτωση αξιώνει 4 εκατ. ευρώ. Είναι λοιπόν πιθανό ο Γιασίν Μεριά να φύγει με δανεισμό για την Αλ Ουάχντα. Αρχικά είχε διαρρεύσει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά προκύπτει πως είναι η Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα