Πάει για Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ (vids)

Πάει για Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Πάει για Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ (vids)

bet365

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως o 28χρονος αριστερός μπακ-χαφ είναι σε επαφές με τη Λάρισα και είναι πολύ πιθανό να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.
Δεδομένη είναι για την ΑΕΛ η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και φαίνεται πως ο Τζιανλούκα Φέστα «έριξε δίχτυα» στην ιταλική αγορά, την οποία ξέρει πολύ καλά. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, η Λάρισα είναι σε επαφές με τον Νίκολα Γιακιμόφσκι, τον 28χρονο αριστερό μπακ-χαφ από την ΠΓΔΜ, ο οποίος όμως για χρόνια παίζει στην Ιταλία. Οπου πήγε το 2015 για λογαριασμό της Βαρέζε και έκτοτε έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Κόμο, Μπάρι και Μπενεβέντο.
Μάλιστα με τον Φέστα συνυπήρξε στην Κόμο και όπως μεταδίδουν στην πατρίδα του έμπειρου κόουτς, οι συζητήσεις ώστε να τον πάρει στους «βυσσινί» ξεκίνησαν με τη σχετική αφορμή ότι έχει δουλέψει μαζί του. Μέχρι πρότινος ο Γιακιμόφσκι ήταν στη Μπισέλιε (Serie C), στο παρελθόν έπαιξε σε Ιαπωνία (Ναγκόγια) και Ουγγαρία (Φερεντσβάρος) και πλέον είναι πιθανό να έρθει στον Κάμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα