Η «ερυθρόλευκη» γιορτή των Χριστουγέννων! (pics)

Η «ερυθρόλευκη» γιορτή των Χριστουγέννων! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» γιορτή των Χριστουγέννων! (pics)

bet365

Το βράδυ της Πέμπτης, 20/12, η ομάδα του Ολυμπιακού γιόρτασε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε ένα πολύ ωραίο και άκρως οικογενειακό κλίμα.
Ακόμη μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Ακόμη ένας χρόνος οδεύει προς το τέλος του και η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει ενωμένη, στον δρόμο προς νέες επιτυχίες. Μετά την επική πρόκριση επί της Μίλαν και την τριάρα επί της Λαμίας, το γήπεδο Καραϊσκάκη πήρε... άλλη μορφή. Χριστουγεννιάτικη! Το βράδυ της Πέμπτης 20/12, σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στον δεύτερο όροφο του γηπέδου μας, στο εστιατόριο, όπου γιόρτασε τις πρόσφατες επιτυχίες, πάντα με αισιοδοξία για αυτές που θα έρθουν ακόμα. Ο χώρος πλημμύρησε παιδικά γέλια, παιχνίδι, τραγούδι, διασκέδαση! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, η Διοίκηση, οι εργαζόμενοι στον Ρέντη, στην ΠΑΕ, στο Καραϊσκάκη, στην Ακαδημία και τις Σχολές, βρέθηκαν ενωμένοι, ξανά κάτω από την ίδια στέγη, προκειμένου να διασκεδάσουν και να υποδεχθούν τις γιορτινές μέρες, οι οποίες έφτασαν!
Για λίγες ώρες η ομάδα του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να αφήσει στην άκρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την πίεση του πρωταθλητισμού, τα γκολ και τις προπονήσεις και αφοσιώθηκαν αποκλειστικά στις οικογένειές τους, στα παιδιά τους και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Συζήτησαν, γέλασαν, χαλάρωσαν, αντάλλαξαν ευχές και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου. Για τα παιδιά υπήρχαν, όπως πάντα, πολλά happenings όπως face painting, δημιουργία παιχνιδιών, δώρα, μουσική, τραγούδι, χορός, κλόουν και φυσικά ο Λεόνε, ντυμένος με χριστουγεννιάτικη αμφίεση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, δείπνησαν, ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά και παράλληλα, έδωσαν τη μία και μοναδική υπόσχεση: Ακόμη περισσότερη δουλειά, ώστε να έρθουν, μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα