Οριστική η αποχή των διαιτητών, δεν θα γίνει η αγωνιστική

Gazzetta team
Οριστική η αποχή των διαιτητών, δεν θα γίνει η αγωνιστική

bet365

Οι διαιτητές της Super League θα απέχουν μέχρι νεωτέρας από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες. Δεν θα γίνει η 15η αγωνιστική το σαββατοκύριακο...

Τελικά οι διαιτητές δεν θα κάνουν πίσω. Η χθεσινή τους απόφαση να απέχουν από την επόμενη αγωνιστική είναι οριστική παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν από την ΕΠΟ αλλά και από τον Μέλο Περέιρα. Οι διαιτητές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος αποφάσισαν να απέχουν μέχρι νεωτέρας όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στην ανακοίνωσή τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μία αποχή η οποία επιβεβαιώθηκε αργότερα και με ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία ουσιαστικά «κλείδωσε» την αναβολή της 15ης αγωνιστικής...

Ο Τάσος Παπαπέτρου εκπροσώπησε τους 75 διαιτητές το πρωί της Πέμπτης στην ΕΠΟ και τόνισε πως δεν θα αλλάξουν την απόφαση τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι η επόμενη αγωνιστική θα αναβληθεί! Ετσι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο από την στιγμή που δεν θα γίνει και ο ορισμός των διαιτητών.

Η 16η αγωνιστική είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου και οι ομάδες πλέον θα μείνουν χωρίς δράση για σχεδόν ένα μήνα.

Kαι η ΕΠΟ και ο ίδιος ο Μέλο Περέιρα αλλά και η Super League ήταν και είναι αντίθετοί με αυτή την απόφαση των διαιτητών, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να τους μεταπείσουν. Μάλιστα η Λίγκα θα πρέπει να δει τι θα γίνει και με το κομμάτι των τηλεοπτικών μιας και υπάρχουν οι ρήτρες με Nova και EΡΤ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα