Το βουνό που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός!

Το βουνό που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Το βουνό που θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta το απίστευτο πρόγραμμα που μπορεί να έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός επί έξι εβδομάδες στις οποίες θα κριθούν όλοι οι στόχοι του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που θα βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της με την είσοδο του 2019.

Βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζει στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ και προχωράει και στα νοκ άουτ του Κυπέλλου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος φαίνεται δύσκολος στόχος, με τον ΠΑΟΚ οκτώ βαθμούς μπροστά, αλλά ακόμη κι η δεύτερη θέση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στην προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη αποτελεί όνειρο κάθε φίλου του Ολυμπιακού. Κι ακόμη και το Κύπελλο είναι κάτι, ένα τρόπαιο, όσο κι αν οι δύο άλλοι στόχοι είναι μακράν πιο σημαντικοί.

Όμως, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει και αποκλείσει την Ντινάμο Κιέβου και προχωρήσει και στο Κύπελλο από τα νοκ άουτ του Γενάρη (μεθαύριο Παρασκευή η κλήρωση, που βάσει πιθανοτήτων δύσκολα θα φέρει ντέρμπι), τότε θα έχει ένα πρόγραμμα αγώνων-βουνό να αντιμετωπίσει από τις αρχές Φλεβάρη έως τα μέσα Μάρτη. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις πιθανότητες, στο Κύπελλο θα έχει ντέρμπι στα προημιτελικά…

Προσέξτε:

2.2 με Πανιώνιο μέσα

6.2 Κύπελλο

10.2 με ΠΑΟΚ έξω

14.2 με Ντινάμο Κιέβου μέσα

17.2 με ΑΕΚ μέσα

21.2 με Ντινάμο Κιέβου έξω

24.2 με ΟΦΗ μέσα

27.2 ρεβάνς Κυπέλλου

3.3 με Απόλλωνα έξω

7.3 Γιουρόπα Λιγκ α΄ ματς

10.3 με Άρη μέσα

14.3 ρεβάνς Γιουρόπα Λιγκ

17.3 με ΠΑΟ έξω

Μιλάμε για 13 παιχνίδια μέσα σε 44 ημέρες!!! Ακριβώς ένα παιχνίδι ανά τέσσερις ημέρες επί ενάμιση μήνα. Ασταμάτητα επί έξι εβδομάδες παιχνίδια Σαββατοκύριακο-Τετάρτη η, Πέμπτη-Σαββατοκύριακο!!! Και τι παιχνίδια: τέσσερα ευρωπαϊκά και τουλάχιστον τρία ντέρμπι, που εύκολα μπορεί να γίνουν πέντε με την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός για να ανέβει το βουνό που θα έχει μπροστά του αυτό το διάστημα του ενάμιση μήνα, από τις 2 Φλεβάρη έως τις 17 Μάρτη, πρέπει αφενός μεν να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος από τον προπονητή του, ώστε η ομάδα να έχει δυνάμεις κι αντοχές, αφετέρου δε να έχει όσο το δυνατόν πιο «γεμάτο» και προπάντων ποιοτικό ρόστερ.

Κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός έχει και «γεμάτο» και ποιοτικό ρόστερ, αλλά όπως αποδείχθηκε έχει και ένα-δύο σοβαρά κενά, μπροστά, που πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως π.χ. έγινε πέρσι με τον Μιραλάς, άσχετα αν δεν «βγήκε», αφού στις μεταγραφές ποτέ κανείς δεν ξέρει...

Άσχετο: Ειλικρινείς ευχές να είναι όσο πιο σύντομα πάλι γερός και υγιής ο Θανάσης Τζήλος, ακόμη ένας διαιτητάνθρωπος που τα τελευταία χρόνια πέφτει θύμα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τη βία πρέπει όλοι να την καταδικάζουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.