Η μεγάλη επιστροφή του Κούτρη! (pics & poll)

Η μεγάλη επιστροφή του Κούτρη! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη επιστροφή του Κούτρη! (pics & poll)

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει αφήσει πίσω την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, κέρδισε ξανά την θέση του στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού και αποδεδειγμένα έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον κόσμο των Πειραιωτών.
Ο γεννημένος το 1995 Κούτρης μετά την περσινή χρονιά όπου ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού το κλείσιμό της τον βρήκε με πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και... χειρουργείο. Η φετινή σεζόν άρχισε με βασικό και αναντικατάστατο τον Κώστα Τσιμίκα.

Ωστόσο παρότι ο Λεονάρντο Κούτρης είχε μείνει πίσω εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού του κατάφερε να κάνει το come back του. Ο 23χρονος ύψος 1.70 μέτρων μπακ με τα δημιουργικά και επιθετικά χαρακτηριστικά του, τα τρεξίματά του και τις μεγάλες αντοχές του με την πίεση που ασκεί στον αντίπαλο και τα... ανεβάσματά του μπόρεσε να ξαναπάρει φανέλα βασικού. Και αυτό παρότι έως τον Σεπτέμβριο είχε ακόμα θέματα ετοιμότητας και έκανε την προσπάθειά του να γυρίσει στο 100%.
Είναι άλλωστε ένας παίκτης που πάντα προπονείται σκληρά ενώ εκτός από το ποδόσφαιρο ασχολείται και παίζει και τένις και γενικά ότι άλλο άθλημα μπορεί να τον ξεκουράζει και να τον ευχαριστεί. Ένα χαρακτηριστικό για το θέμα της δουλειάς είναι πως ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ την πρώτη χρονιά του στον Ολυμπιακό είχε αρχίσει την δική του προετοιμασία σχεδόν δύο μήνες πριν τις πρώτες προπονήσεις του καλοκαιριού για είναι σε όσο πιο καλό επίπεδο γινόταν!
Ο Κούτρης ήταν βασικός και κόντρα στην Μίλαν σε μία επική βραδιά πρόκρισης (σ.σ. στο ματς στο Μιλάνο είχε την συμμετοχή στο γκολ του Γκερέρο), όπου μετά έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση και την περηφάνεια, καθώς και στο αρχικό σχήμα με την Λαμία.

Έχει αφησει λοιπόν ως 2η επιλογή τον Τσιμίκα, παίρνοντας ξανά τα πάνω του ενώ το δέσιμό του με την ομάδα που υποστήριζε από μικρός, τον Ολυμπιακό (σ.σ. μαζί με την Ίντερ και την Κορίνθιανς), τον έχει βάλει σε ξεχωριστή θέση και στις καρδιές του κόσμου της ομάδας.

Συνολικά φέτος έχει 11 ματς με 2 ασίστ. Στην Super League έχει καταγράψει 7 αγώνες με 1 ασίστ. Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα