Πρίγιοβιτς: «Στο τέλος θα δούμε ποιος έχει καλύτερη ομάδα»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Στο τέλος θα δούμε ποιος έχει καλύτερη ομάδα»

bet365

Αφού αρχικά έκανε πλάκα για το γκολ και συγκεκριμένα για την δύναμη του σουτ του, στην συνέχεια ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλώντας για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα, επισήμανε πως αυτό θα φανεί στο τέλος.

Αναλυτικά ο Σέρβος επιθετικός που με ένα εξαιρετικό γκολ άνοιξε το σκορ στην Λιβαδειά, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε: «Συνήθως δεν προτιμώ να σουτάρω τόσο δυνατά, για να μην ενοχλήσω τους θεατές (γέλια), αλλά η μπάλα μου ήρθε καλά και παρά το γεγονός πως δεν είχα στοχεύσει στη συγκεκριμένη γωνία, πήγε στα δίχτυα».

Για το πώς αλλάζει η εικόνα του ΠΑΟΚ, όταν πετυχαίνει το πρώτο γκολ: «Δεν έχει να κάνει τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο με τις συμπαγείς άμυνες που συναντάμε. Ήταν θέμα χρόνου να μπει σήμερα το γκολ. Είχα ευκαιρίες με κεφαλιές, αλλά τελικά το γκολ ήρθε με το πόδι».

Για τη σημασία της νίκης: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς και εδώ στη Λιβαδειά και στη Λαμία, που είχαμε χάσει πέρσι βαθμούς. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς, παίζουν για να τους κατακτήσουν και αυτό ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας για εμάς. Περιμέναμε κακό αγωνιστικό χώρο, όμως δε συνέβη αυτό. Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή και φτάσαμε στη νίκη, παρά το γεγονός πώς προς το τέλος «άνοιξε» το παιχνίδι».

Σχετικά με το γεγονός πώς σκόραρε πρώτη φορά μακριά από την Τούμπα: «Δεν το είχα παρατηρήσει και ούτε δίνω σημασία. Κοιτάζω σε κάθε ματς να σκοράρω και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για όσους θεωρούν πώς ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, παρά τη βαθμολογική διαφορά: «Στο τέλος της χρονιάς θα το δούμε αυτό. Εστιάζουμε στη δουλειά μας, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Δε δίνω σημασία στα όσα λέγονται».

Τέλος, για τον Βέρνμπλουμ και τον τραυματισμό του Σουηδού: «Είχε σίγουρα έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι μία στενάχωρη στιγμή και είμαστε όλοι στο πλευρό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα