«Το Athens Alive θα φέρει 18 δισ. ευρώ έσοδα και 15.000 θέσεις εργασίας»

«Το Athens Alive θα φέρει 18 δισ. ευρώ έσοδα και 15.000 θέσεις εργασίας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Το Athens Alive θα φέρει 18 δισ. ευρώ έσοδα και 15.000 θέσεις εργασίας»

bet365

Το προφίλ της νεοσύστατης Poseidon που αποτελεί τον νέο συμπαίκτη της Redstone για το Athens Alive. Η δήλωση του ιδρυτή της, Λάζλο Γκιρίτς και οι έως τώρα συνεργασίες.

Η Poseidon είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Μια από τις πρώτες της ενέργειες είναι η πλατφόρμα μείωσης των εκπομπών ρύπων από τους πολίτες και τις βιομηχανίες, με αντιστάθμισμα δωρεών και δράσεων για τη συντήρηση ευαίσθητων περιοχών, όπως τα τροπικά δάση.

Με τη χρήση της τεχνολογίας AI και της τεχνολογίας blockchain, η πλατφόρμα Reduce βοηθά τα άτομα και τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν την άμεση και υπαρξιακή απειλή της κλιματικής αλλαγής ενσωματώνοντας πιστώσεις άνθρακα σε σχεδόν οποιαδήποτε συναλλαγή και αυτόματα εξισορροπούν το αποτύπωμα άνθρακα οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας στο σημείο πώλησης.

Αυτό έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στην επείγουσα ανάγκη μείωσης των παγκόσμιων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου επειδή απαιτεί ελάχιστη αλλαγή συμπεριφοράς των χρηστών του μειώνουν τις δυνατότητες των καταναλωτών να αναλαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο την ευθύνη για τις κλιματικές επιπτώσεις που έχουν οι καθημερινές ρουτίνες στον πλανήτη, γεγονός που δημιουργεί μια αλλαγή σχήματος στην κινητήρια δράση κατά της κλιματικής αλλαγής, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Poseidon έχει ήδη συνεργαστεί με εταιρίες όπως η «Ben & Jerry's», την κατασκευαστική εταιρία super cars, BAC Mono, αλλά και με το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ.

Ο Λάζλο Γκιρίτς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Poseidon», δήλωσε: «Έχουμε μόνο 12 χρόνια για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οπότε θα αντιμετωπίσουμε τις κλιματικές αλλαγές. Αν δράσουμε τώρα, μπορούμε ακόμα να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον ικανό να στηρίξει την ανθρώπινη ζωή. Η Redstone και η κοινοπραξία Alive Alive αντιμετωπίζουν σοβαρά την άμεση απειλή της αλλαγής του κλίματος και αυτό το πρότζεκτ αποτελεί παράδειγμα για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο».

Όπως υποστηρίζει η Poseidon, για το Athens Alive θα ανοίξουν 15.000 θέσεις, ενώ τα έσοδα για την ελληνική πρωτεύουσα μέσα στην 20ετία θα φτάσουν στα 18 δισ. ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα