Φορτουνης: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη, θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα"

Φορτουνης: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη, θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα"

Δημήτρης Ρούσσος
Φορτουνης: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Ευρώπη, θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα"

bet365

Ο Κώστας Φορτουνης βραβεύτηκε ως ο MVP της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών και στην πίστη τους πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν των Φθιωτων με 3-0, με τον αρχηγό τους να μην σκοράρει, αλλά να έχει εξαιρετική απόδοση σε άλλο ένα παιχνίδι και να στέλνει το δικό του "μήνυμα" μετά το τέλος, ενόψει της κλήρωσης των 32 του Europa League και της μάχης του τίτλου. Αναλυτικά: "Ήταν δύσκολο για μας μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη να έχουμε καλή απόδοση, όμως καταφέραμε να κυκλοφορησουμε τη μπάλα, να κάνουμε φάσεις. Συνεχίζουμε. Μπορώ να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, μου αρέσει να παίζω σε διάφορες θέσεις. Δεν έχουμε προτίμηση σε αντίπαλο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε όλους. Η ομάδα κάνει φάσεις και αυτό δείχνει την ποιότητά μας. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν όπως η Λαμία στο Καραϊσκάκη αλλά ανταπεξηλθαμε και αυτό είναι καλό. Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Πιστεύουμε πολύ στο πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα και προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα