Σωτηρίου: «Να γυρίσει ο κόσμος ευτυχισμένος»

Σωτηρίου: «Να γυρίσει ο κόσμος ευτυχισμένος»

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Να γυρίσει ο κόσμος ευτυχισμένος»

bet365

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κάνουν χαρούμενους τους φίλους τους που θα βρεθούν αύριο στην Τρίπολη
Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, αλλά και το ματς με τον Αστέρα που ακολουθεί, μίλησε ο Σωτηρίου στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Η ψυχολογία έχει ανέβει στην ομάδα. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια και τώρα που απομένουν δύο ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά», είπε αρχικά και συνέχισε για τους Αρκάδες. «Σίγουρα με την έλευση του νέου προπονητή έχει κάνει ένα πολύ καλό σερί. Παίζει στην έδρα του, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση για μας δεν μπορούμε να διαλέγουμε παιχνίδια. Θα πάμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε να παλέψουμε. Ο Αστέρας σε αρκετά παιχνίδια είχε καλή απόδοση και δεν πήρε ό, τι δικαιούταν. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μέχρις εσχάτων για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Κλείνοντας στάθηκε στο γεγονός πως οι κρητικοί θα έχουν αύριο τη συμπαράσταση των φίλων τους. «Η παρουσία των φιλάθλων μας στην Τρίπολη θα αποτελέσει έξτρα κίνητρο για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους δικαιώσουμε και να επιστρέψουν ευτυχισμένοι απ' αυτό το ταξίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα