Χωρίς Νάστο και Αραβίδη στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Χωρίς Νάστο και Αραβίδη στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Χωρίς Νάστο και Αραβίδη στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Ανέστη Νάστο, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και τους τραυματίες Χρήστο Αραβίδη, Μανώλη Μπολάκη, θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ στην Τρίπολη για τον αγώνα του Σαββάτου (15/12) κόντρα στον Αστέρα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την Παρασκευή (14/12) η προπόνηση των Ομιλιτών περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις, με την αποστολή να γευματίζει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο, απ' όπου αναχώρησε στις 14:40 η προς την Αθήνα κι από εκεί οδικώς για την Τρίπολη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Αρκάδες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Ντίνας, Βουό.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αραβίδης και Μπολάκης, ενώ το πρωί της Δευτέρας ο Ανέστης Νάστος θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, η οποία θα μεταβεί στην Κέρκυρα για τον αγώνα της Τετάρτης (19/12) κόντρα στον ΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα