Ζαμπά: «Πίστη και δύναμη για τη συνέχεια» (pic)

Ζαμπά: «Πίστη και δύναμη για τη συνέχεια» (pic)

Gazzetta team
Ζαμπά: «Πίστη και δύναμη για τη συνέχεια» (pic)

bet365

Ο Λέο Ζαμπά ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την παρουσία του στην Τούμπα, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας εντός των ελληνικών συνόρων.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Η Ευρώπη αποτελεί παρελθόν για τον «Δικέφαλο» και το μόνο που μπορεί να κρατήσει από τους έξι ομίλους του Europa League είναι τη νίκη του στη Λευκορωσία και την εμφάνιση με δύο γκολ του Λέο Ζαμπά, ο οποίος και την Πέμπτη είχε την ασίστ στο γκολ του Πρίγιοβιτς, γενικά όμως κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Τώρα, προχωράμε. Ο Θεός έχει ένα πλάνο για όλους μας και θα φανεί αυτό. Πρέπει να έχουμε πίστη και δύναμη, για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και να είμαστε χαρούμενοι. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την ατμόσφαιρα αυτό το βράδυ», έγραψε ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα