Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης

Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ετοιμάζει αλλαγές ο Παντελίδης

bet365

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκε σήμερα (13/12) ο Άρης ενώ μετά την αυριανή (14/12) προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Σάββας Παντελίδης προσανατολίζεται στη σκέψη αλλαγών σε κάθε γραμμή έπειτα από τα συμπεράσματα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα καθώς ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γιώργος Δεληζήσης θα είναι ο παρτενέρ του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος τεχνικός σκέφτεται επίσης τη χρησιμοποίηση του Χαβιέρ Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς επίσης και την επαναφορά του Νικολάς Ντιγκινί σε ρόλο πίσω από τον Χαμζά Γιουνές.

Στη σημερινή (13/12) προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην ασφαλώς του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή. Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα