Ο Άρης το έχει ξανακάνει!

Ο Άρης το έχει ξανακάνει!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης το έχει ξανακάνει!

bet365

Τα χαμένα πέναλτι είναι μια παλιά… καταραμένη ιστορία για τον Άρη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τόσο άστοχος.

Το Champions League παίζει στη Novibet με προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το… ποσοστό ευστοχίας των «κίτρινων» από την άσπρη βούλα δεν υπερβαίνει τον 50%, πράγμα σπάνιο για επαγγελματική ομάδα. Με τελευταίο αυτό του Χαζμά Γιουνές στο Περιστέρι, οι «κίτρινοι» αστόχησαν στα τρία από τα έξι πέναλτι που συνολικά εκτέλεσαν στο Πρωτάθλημα. Και τουλάχιστον στα χρόνια της Superleague, υπήρξαν κι άλλες χρονιές όπου ήταν τόσο αναποτελεσματικοί.

Για την ακρίβεια, στην πρώτη χρονιά της Superleague (σ. σ. 2006-07) ο Άρης αστόχησε στα τέσσερα από τα συνολικά έξι πέναλτι που κέρδισε. Αυτό είναι το αρνητικό ρεκόρ του σε σεζόν. Τρία πέναλτι σε μια σεζόν έχασε και την περίοδο 2013-14 καθώς τότε αξιοποίησε μόλις το ένα από τα τέσσερα που κέρδισε.

Υπήρξε βέβαια και περίοδος όπου οι «κίτρινοι» δεν πάτησαν ποτέ στην άσπρη βούλα. Την περίοδο 2011-12 ήταν η μοναδική ομάδα του Πρωταθλήματος που δεν είχε κερδίσει πέναλτι. Μάλιστα, από το 2009 έως και το 2012, ο Άρης εκτέλεσε συνολικά τρία πέναλτι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα