Πέτερσον: «Μιλάει η ΑΕΚ με την Χεράκλες, πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου»

Πέτερσον: «Μιλάει η ΑΕΚ με την Χεράκλες, πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πέτερσον: «Μιλάει η ΑΕΚ με την Χεράκλες, πρέπει να κοιτάξω την οικογένεια μου»

bet365

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον με νέες του δηλώσεις παραδέχθηκε πως συνεχίζονται οι επαφές της Χεράκλες με την ΑΕΚ αφήνοντας να εννοηθεί πως η προοπτική της «Ένωση» δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Ιντερ – PSV Αϊντχόφεν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χεράκλες βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ωστόσο η περίπτωση του δεν θεωρείται εύκολη λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της ολλανδικής ομάδας.

Ο πέμπτος σκόρερ της φετινής Eredivisie αναφέρθηκε στις επαφές των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα από το Αλμέλο, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, αλλά πως θα κοιτάξει το συμφέρον της οικογένειας του.

«Γνωρίζω πως μιλάνε οι δύο ομάδες, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα αυτό. Δεν γνωρίζω κάτι αναφορικά με το περιεχόμενο των επαφών τους.

Έχω μια οικογένεια με ένα παιδί και περιμένουμε και δεύτερο. Θα πρέπει να κοιτάξω το συνολικό πρότζεκτ που υπάρχει. Το κυριότερο είναι πως παραμένω προσηλωμένος στους στόχους μου», σχολίασε ο Πέτερσον.

Το συμβόλαιο του Σουηδού με την Χεράκλες εκπνέει το 2019, ωστόσο η ολλανδική ομάδα έχει το δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του για μια ακόμη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα