Βήχος: «Πέρυσι ήμασταν ball boys, φέτος παίζουμε στη Super League!»

Gazzetta team
Βήχος: «Πέρυσι ήμασταν ball boys, φέτος παίζουμε στη Super League!»

bet365

Ξεχωριστή ατάκα από τον 18χρονο μέσο του Λεβαδειακού, Μάριο Βήχο, που μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε στο πως βιώνει τη φετινή σεζόν παίζοντας ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, αφού ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο τέλος (1-1), ωστόσο ανέδειξε νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.

Ένα απ΄αυτά ήταν ο 18χρονος (04/01/00) μέσος, Μάριος Βήχος, που πέρασε ως αλλαγή, στη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και φύλαξε ξεχωριστή ατάκα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Προηγηθήκαμε και στη συνέχεια ήταν φυσιολογικό να έχει τις περισσότερες φάσεις ο Πανιώνιος. Το να δέχεσαι όμως γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα... Για μένα το αποτέλεσμα είναι «διπλό». Χάσαμε τσάμπα δυο πόντους. Σημαντική και η ισοπαλία, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κοιτάζουμε τα θετικά αποτελέσματα, όμως σήμερα έπρεπε να νικήσουμε. Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί. Πέρυσι με τον Λιάγκα, σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν ball boys, φέτος μπορεί να παίξουμε εναντίον της! Είναι πολύ σημαντικό αυτό!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα