Σίγουροι στην Α.Ε.Κ. ότι θα παίξουν στην Λάρισα

Γιώργος Τσακίρης
Σίγουροι στην Α.Ε.Κ. ότι θα παίξουν στην Λάρισα

bet365

Δεδομένο θεωρούν στην πρωταθλήτρια ότι το ματς με την Α.Ε.Λ. την Κυριακή θα γίνει κανονικά και όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα σόου του Κούγια ενόψει του αγώνα που ακολουθεί

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς και... Αϊντστάιν για να καταλάβει ότι όσα συμβαίνουν με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια δεν μπορεί να αποτρέψουν την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και της Λάρισας. Οι πρωταθλητές πάντως είναι σίγουροι για το συγκεκριμένο γεγονός: ότι δηλαδή το παιχνίδι θα γίνει κανονικά την Κυριακή παρά τα όσα κάνει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κούγιας πήγε στην ΕΠΟ και παρέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Λάρισας χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν θα κατέβουν στο παιχνίδι με την Ένωση στο γήπεδό τους. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι (και στην ΑΕΚ, αλλά και όχι μόνο) εκτιμούν πως όλη αυτή η... παράσταση και όσα έχει κάνει από χθες έως και σήμερα το αφεντικό της ΑΕΛ αφορούν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αποτελεί μια προσπάθεια, εκτιμούν, να επηρεάσει με αυτόν τον τρόπο όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τα πρόσωπα που πρέπει, να δημιουργηθεί γενικά ένα κλίμα έντασης και να δημιουργηθούν εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό να έχει την αντιμετώπιση που θέλει εκείνος... Άλλωστε τα όσα εξηγεί το gazzetta.gr σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύουν τα παραπάνω, ότι δηλαδή δεν προκύπτει οριστική μη διεξαγωγή αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα