Aπό πέρυσι μέχρι σήμερα, ο Τριανταφυλλόπουλος έχει χάσει μόλις δύο ματς!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Aπό πέρυσι μέχρι σήμερα, ο Τριανταφυλλόπουλος έχει χάσει μόλις δύο ματς!

bet365

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δεν έπαιξε. Κι αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά η αλήθεια είναι.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το Γενάρη του 2016 συμφωνεί με τον Αστέρα και μετακομίζει στην Τρίπολη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Αρκάδων 56 φορές, μετρώντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η αρχή δύσκολη μιας και ένας τραυματισμός τον κάνει να παίξει μόλις σε 22' πρωταθλήματος στις 17/4/2016 με τη Βέροια, ενώ μέτρησε 3 90λεπτα στο Κύπελλο με Λεβαδειακό, Κέρκυρα κι Ολυμπιακό.

Η επόμενη σεζόν ξεκινάει με έναν σοβαρό τραυματισμό, μιας και τραυματίζεται σ' ένα αυγουστιάτικο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Επιστρέφει στις 2/4 του 2017 στο 1-1 με τον Παναιτωλικό, παίζει για 45΄και από τότε μέχρι σήμερα έχει απουσιάσει από μόλις 2 ματς πρωταθλήματος.

Το πρώτο ήταν στις 3/2/2018 με την Ξάνθη και το επόμενο ήταν αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα