Τραυματίες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ Πλιάτσικας και Μπαράλες

Δημήτρης Ρούσσος
Τραυματίες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ Πλιάτσικας και Μπαράλες

bet365

O Xερόνιμο Μπαράλες και ο Βασίλης Πλιάτσικας αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και από την επόμενη εβδομάδα θα διαφανεί και η σοβαρότητα της κατάστασής τους, που πάντως δεν εμπαίνει ανησυχία.

Η Λαμία ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ (2-0), με τον Μάκη Χάβο να βλέπει τον Αργεντινό φορ και τον Έλληνα στόπερ να ζητούν αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Πλιάτσικας αποχώρησε μόλις στο 18', νιώθοντας σφίξιμο στον μηρό, αφήνοντας τη θέση του στον Αναστασιάδη, ενώ ο Μπαράλες βγήκε στο 54' νιώθοντας ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με τον Ρόμανιτς να τον αντικαθιστά.

Δίχως να φαίνεται πως έχουν κάτι σοβαρό, ίσως προστατευτούν απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την επόμενη εβδομάδα (16/12), ώστε να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 23 Δεκεμβρίου, που είναι σαφώς πιο κρίσιμο για τους «κυανόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα