Γιάκος: «Δεν μας αξίζει η θέση μας»

Gazzetta team
Γιάκος: «Δεν μας αξίζει η θέση μας»

bet365

Ο χαφ του ΠΑΣ τόνισε πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αδικείται από τη βαθμολογική του συγκομιδή
Ο ΠΑΣ έχασε σήμερα στην Τρίπολη και όπως τόνισε ο Γιάκος στη NOVA, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» καλείται να κρατήσει την εμφάνιση που έκανε, παρά το άτυχο αποτέλεσμα. «Από μία αδράνεια στην άμυνά μας στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο α’ ημίχρονο. Κάποια στιγμή και μετά χάσαμε το κέντρο, αλλά γενικά δεν απειληθήκαμε. Εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε τις πιο πολλές κλασικές ευκαιρίες. Ο Αστέρας στο α’ ημίχρονο δεν δημιούργησε καν τις προϋποθέσεις να φτάσει στην περιοχή μας. Δεν σταθήκαμε τυχεροί να προηγηθούμε. Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι. Είναι δύσκολη η συνέχεια και έχουμε τώρα έναν ‘τελικό’ όπως θα τον χαρακτήριζα με τον Πανιώνιο. Πάση θυσία θέλουμε τους 3 βαθμούς, γιατί δεν πήραμε κάτι σήμερα που θα ήταν σημαντικό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πρέπει να αναλογιστούμε πάλι τις ευθύνες μας. Πάλι χάσαμε, δεν αρκεί η καλή εμφάνιση, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Η βαθμολογική θέση δεν αξίζει στην ομάδα μας. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό κτλ. Κάναμε καλή εμφάνιση σήμερα και τώρα θέλουμε οπωσδήποτε βαθμούς».
Κλείνοντας τόνισε πως «σήμερα δημιουργήσαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση που δεν σκοράραμε, κρατάμε την εικόνα και τώρα θέλουμε και τα αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία αν είμαστε ακόμα πριν τα Χριστούγεννα, ο καιρός περνάει κι εμείς βαθμούς δεν παίρνουμε. Πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι για να παίρνουμε σιγά-σιγά και βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα