Αλμπάνης: «Φυσικά και έχουμε ελπίδες για τον τίτλο»

Αλμπάνης: «Φυσικά και έχουμε ελπίδες για τον τίτλο»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Φυσικά και έχουμε ελπίδες για τον τίτλο»

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής και δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τη Λαμία ότι η ΑΕΚ θα δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για το πρωτάθλημα.

Ο Αλμπάνης πέρασε στο 72' αλλαγή στη θέση του Μάνταλου στο 2-0 με τη Λαμία, είχε καλές στιγμές και μάλιστα έφτασε κοντά στο να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε στη Νova: «Ήμασταν αποφασισμένοι να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στην πρώτη φάση μας, ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αποστολή επετεύχθη, δεν θα έλεγα πως είμαστε εκτός στόχων, θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα, φυσικά και υπάρχουν ελπίδες για τον τίτλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, τα άσχημα αποτελέσματα επέδρασαν στην αυτοπεποίθησή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα