Με Γκόλια, χωρίς Κόεφ, Σαχίτι η ΑΕΛ

Με Γκόλια, χωρίς Κόεφ, Σαχίτι η ΑΕΛ

Gazzetta team
Με Γκόλια, χωρίς Κόεφ, Σαχίτι η ΑΕΛ

bet365

Με 20 ποδοσφαιριστές θα βρεθεί στην Τούμπα η ΑΕΛ, με τον Τζιανλούκα Φέστα, να υπολογίζει στον Γκόλια, αλλά όχι και στους Κόεφ, Σαχίτι.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε. Οι «βυσσινί», θα βρεθούν στην Τούμπα με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τον Τζιανλούκα Φέστα να παίρνει μαζί του τον Γκόλια, αλλά όχι και τους Κόεφ, Σαχίτι, Μόρα. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Τριποτσέρης, Μπέρτος, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Λεοζίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλιας, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιος, Μπαργκάν, Λεοζίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα