Αποχωρεί ο Λέμα από Μπενφίκα κι εμπλέκουν ξανά Ολυμπιακό

Αποχωρεί ο Λέμα από Μπενφίκα κι εμπλέκουν ξανά Ολυμπιακό

Gazzetta team
Αποχωρεί ο Λέμα από Μπενφίκα κι εμπλέκουν ξανά Ολυμπιακό

bet365

Ο Κρίστιαν Λέμα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο και δημοσίευμα στην Πορτογαλία δεν αποκλείει να δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός στόπερ της Μπενφίκα, Κρίστιαν Λέμα, αποτέλεσε στο παρελθόν μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού με τον παίκτη τελικά να μετακομίζει στους «αετούς». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ojogo αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Μπενφίκα και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν αποκλείεται μία από τις ομάδες που μπορεί να δείξει ενδιαφέρον είναι και ο Ολυμπιακός.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Στο παρελθόν και πριν ο παίκτης υπογράψει στην Μπενφίκα ήταν στα υπόψιν του Ολυμπιακού του Πέδρου Μαρτίνς. Μια ομάδα που ίσως και να επιστρέψει για τον Αργεντινό στόπερ», τονίζει η πορτογαλική εφημερίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα