Σφίγγει τα δόντια ο Λάζαρος, στην αποστολή για Ξάνθη!

Gazzetta team
Σφίγγει τα δόντια ο Λάζαρος, στην αποστολή για Ξάνθη!

bet365

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα έμενε εκτός, τελικά σφίγγει τα δόντια και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για Ξάνθη. Μέσα και οι Καμαρά και Ποντένσε.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αντιμετώπιζε ένα σφίξιμο και όλα έδειχναν ότι θα έμενε οριστικά νοκ-άουτ από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Τελικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

Μοναδικές αποδόσεις* σε Αζάρ και Αγκουέρο από το νέο Pamestoixima.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, βρίσκονται επίσης και οι Καμαρά και Ποντένσε που προπονήθηκαν κανονικά, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Τουρέ, όπως και ο Τσιμίκας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα