Την Τρίτη στο Διαιτητικό η υπόθεση Αναστασιάδη - ΑΕΛ

Την Τρίτη στο Διαιτητικό η υπόθεση Αναστασιάδη - ΑΕΛ

Gazzetta team
Την Τρίτη στο Διαιτητικό η υπόθεση Αναστασιάδη - ΑΕΛ

bet365

Για την Τρίτη (11/12) είναι προγραμματισμένη στο Διαιτητικό Δικαστήριο η υπόθεση του Άγγελου Αναστασιάδη εναντίον της ΑΕΛ διεκδικώντας ένα ποσό κοντά στις 30.000.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

ΑΕΛ και Άγγελος Αναστασιάδης βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη από το επεισοδιακό τους διαζύγιο την σεζόν 2016-17. Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, διεκδικεί ένα ποσό λίγο κάτω από 30.000 το οποίο αρνείται να πληρώσουν οι «βυσσινί» και σε περίπτωση που δικαιωθεί τότε θα ενεργοποιηθεί ποινή για την ΑΕΛ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 και σε οκτώ παιχνίδια μέτρησε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τις δύο πλευρές να χωρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, να βγάζει ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα