Σοριάνο: Ελεύθερος αλλά όχι τόσο εύκολη περίπτωση... (vids)

Σοριάνο: Ελεύθερος αλλά όχι τόσο εύκολη περίπτωση... (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σοριάνο: Ελεύθερος αλλά όχι τόσο εύκολη περίπτωση... (vids)

bet365

Ο Ζόταταν Σοριάνο αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού για την επίθεσή του από την περίοδο Βαλβέρδε ακόμα από το 2010, ωστόσο παρότι έμεινε ελεύθερος, δεν είναι ούτε τόσο οικονομική περίπτωση αλλά ούτε και τόσο προσιτή.
Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός έχει υπάρξει διακαής μεταγραφικός πόθος του Ολυμπιακού επί θητείας Βαλβέρδε, Μίτσελ αλλά και μες στο 2018 με τον Όσκαρ Γκαρθία, προπονητή που... μοιράζονται τον ίδιο agent. Το γεγονός ότι ο Ζόναταν Σοριάνο, που ειδικά στην Αυστρία ήταν μηχανή των... γκολ, έμεινε ελεύθερος από την κινέζικη ομάδα που έπαιζε δεν σημαίνει πως είναι και εύκολη, απλή και προσιτή περίπτωση. Ο Σοριάνο είχε μεταγραφεί στην Κίνα για 15 εκατ. ευρώ και με συμβόλαιο 5 εκατ. ευρώ. Ο έμπειρος άσος - που όταν αγωνιζόταν στην Αυστρία και είχε δεχθεί δύο κρούσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν θετικός για το ελληνικό πρωτάθλημα - θέλει να βρει ένα τελευταίο όσο πιο μεγάλο συμβόλαιο γίνεται την ώρα που η Γαλατά φέρεται να έχει κάνει το πιο μεγάλο... μπάσιμο για εκείνον. Δεν είναι λοιπόν τόσο εύκολη, απλή και προσιτή περίπτωση.
Ο Σοριάνο στην Κίνα είχε 16 ματς με 12 γκολ και 3 ασίστ. Στην καριέρα του είχε 1 ματς στην Μπαρτσελόνα, 47 παιχνίδια στην Μπάρτσα Β' και 37 γκολ, 10 ματς και 1 γκολ στην Αλμπαθέτε, 36 αγώνες στην κινέζικη Beijing Sinobo Guoan με 31 γκολ και 6 ασίστ, 55 αναμετρήσεις στην Εσπανιόλ με 4 γκολ και 4 ασίστ και με την Σάλτσμπουργκ 202 ματς με 172 γκολ και 72 ασίστ. Όσο για τους Πειραιώτες; Αυτό που διαρρέεται από πηγές κοντά στην ομάδα είναι πως βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του Δεκέμβρη και υπάρχουν μπροστά σημαντικά ματς προτού παρθούν οι όποιες τελικές αποφάσεις για την μεταγραφική ενίσχυση πέραν του Γιώργου Μασούρα. Είναι γενικότερα πάντως κάτι που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Ονόματα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν να επανέρχονται και αναφέρονται ξανά για το μεταγραφικό του πεδίο. Δείτε στην Gallery βίντεο του Σοριάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα