Οι χαμηλές... πτήσεις του Φετφατζίδη στο come back του στον Ολυμπιακό (pics, vid & poll)

Οι χαμηλές... πτήσεις του Φετφατζίδη στο come back του στον Ολυμπιακό (pics, vid & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Οι χαμηλές... πτήσεις του Φετφατζίδη στο come back του στον Ολυμπιακό (pics, vid & poll)

bet365

Ο «Φέτφα» του 2018 δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό καλό εαυτό του, δεν δικαιώνει τον Ολυμπιακό για την επιλογή του να τον εμπιστευθεί ξανά και κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τελείως την θέση του στο ρόστερ. Ψηφίστε στο σχετικό poll.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολη κατάσταση και στιγμή από έναν παίκτη που έχει σταματήσει να πιστεύει στον εαυτό του. Μία περίπτωση που ισχύει... γάντι στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Ένας διεθνής μεσοεπιθετικός που αγωνιστικά αποδείχθηκε ότι η επιλογή του να βγει εκτός Ευρώπης να παίξει ποδόσφαιρο δεν τον βοήθησε. Το αντίθετο έγινε... Ο «Φέτφα» του 2018 στο φετινό πρωτάθλημα έχει στοιχίσει βαθμούς για τον Ολυμπιακό τουλάχιστον σε έναν αγώνα (σ.σ. στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) ενώ έχει χάσει τα... άχαστα με καρμπόν - ευκαιρίες με εκείνη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ στις αναμετρήσεις με Απόλλωνα εντός και με Ατρόμητο εκτός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε διάθεση να τον στηρίξει ειδικά μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, όμως ο ίδιος ο παίκτης δείχνει - δυστυχώς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό - ότι δεν θυμίζει παρά σε λίγα πράγματα τον παλιό καλό του εαυτό. Στο πρωτάθλημα φέτος έχει 8 συμμετοχές με 357 λεπτά μην έχοντας γκολ ή ασίστ και με 12 τελικές, 20 λάθη, 1 κλέψιμο και 10 κερδισμένα φάουλ. Η εικόνα του είναι τέτοια που σιγά σιγά είδε τον χρόνο του να μειώνεται για τα καλά και να έχει βρεθεί ακόμα και στο σημείο να κινδυνεύει η θέση του στο ρόστερ των Πειραιωτών.

- Στην Gallery δείτε φωτό από την χαμένη ευκαιρία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τα στατιστικά του Γιάννη Φετφατζίδη και πιο κάτω στο 6.37 του βίντεο στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός την χαμένη φάση του. Πιο κάτω ψηφίστε και στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα