Το τραπέζι του Τουρέ και τα γενέθλια του Ομάρ! (pics)

Το τραπέζι του Τουρέ και τα γενέθλια του Ομάρ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το τραπέζι του Τουρέ και τα γενέθλια του Ομάρ! (pics)

bet365

Ο Γιάγια Τουρέ πλήρωσε με... τραπέζι στην ομάδα του Ολυμπιακού στο Μικρολίμανο μια καθυστερημένη άφιξη σε προπόνηση, την ημέρα που συνέπεσαν χρονικά τα γενέθλια του Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Το τραπέζι έγινε στην ψαροταβέρνα «Παπαϊωάννου» μετά από σχετική πρωτοβουλία του Τουρέ αλλά δεν έχει να κάνει με την αποχώρησή του καθώς έτσι και αλλιώς οι όποιες εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί. Ο έμπειρος άσος είχε αργήσει να προσέλθει σε μία προπόνηση στην περασμένη εβδομάδα (σ.σ. αργοπορία και μη παρουσία στην έναρξη μίας προπόνησης είναι παράβαση) και σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ένα άτυπο... deal σε όποιον παίκτη το κάνει αυτό να πληρώνει.
Τα ποσά μπορεί να πηγαίνουν από ιδρύματα μέχρι και προσωπικό της ομάδας και φυσικά ακόμα και για τραπέζι. Ο Τουρέ λοιπόν ήταν συνεπής σε αυτό και έκανε τραπέζι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Παρόντες και άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανάμεσα τους και ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Πέδρο Μαρτίνς. Το γεύμα αυτό βέβαια συνέπεσε την 5η Δεκεμβρίου, όπου σαν σήμερα το 1991 γεννήθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οπότε στον πειραϊκό σύλλογο ήταν σαν διπλή... γιορτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα