Πρότειναν τον Ιτουράσπε στην ΑΕΚ

Πρότειναν τον Ιτουράσπε στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Πρότειναν τον Ιτουράσπε στην ΑΕΚ

bet365

Τον 29χρονο μέσο της Μπιλμπάο, Αντέρ Ιτουράσπε πρότειναν στην ΑΕΚ, με την περίπτωση του Ισπανού να είναι αρκετά δύσκολη.

Μάντσεστερ Γ. – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει είναι λογικό οι προτάσεις για παίκτες στις ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη. Στην ΑΕΚ θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο και ένας από τους παίκτες που τους έχει προταθεί είναι 'όπως αναφέρει η «SportDay» ο Αντέρ Ιτουράσπε. Ο 29χρονος Ισπανός που μετράει 317 συμμετοχές με τους Βάσκους μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι, παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του μετρώντας 2 συμμετοχές στην φετινή χρονιά, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα