«Μέσα» ο Σιλά, εκτός οι Φασίδης, Ντε Λούκας

Gazzetta team
«Μέσα» ο Σιλά, εκτός οι Φασίδης, Ντε Λούκας

bet365

Η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Μίλαν Ράσταβατς να υπολογίζει ξανά στους Σιλά και Μπαξεβανίδη, ενώ οι τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδης έκαναν αποκατάσταση.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+).

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (04/12) την προετοιμασία τους για την επόμενη αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League «Σουρωτή».

Μετά το ρεπό της Δευτέρας και την ευκαιρία για ξεκούραση, η ξανθιώτικη ομάδα κινείται σε ρυθμούς Ολυμπιακού (9/12, 15:30), ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα. Ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του τον Δήμο Μπαξεβανίδη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ ο Σαλιμό Σιλά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Ντε Λούκας και Φασίδης είναι τραυματίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα