Ένταση έξω από το ΔΑΚ Λαμίας με την Αστυνομία μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (vids)

Gazzetta team
Ένταση έξω από το ΔΑΚ Λαμίας με την Αστυνομία μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Στιγμές έντασης μεταξύ των οπαδών της Λαμίας και των αστυνομικών δυνάμεων εκτιλύχθηκαν έξω από το ΔΑΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης των Φθιωτών με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν το βράδυ της Δευτέρας (03/12) της Λαμίας (0-1), σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε τόσο από τα διαιτητικά λάθη, όσο και από επεισόδια έξω από το ΔΑΚ, μετά το τέλος του αγώνα.

Συγκεκριμένα επικράτησε ένταση έξω από το δημοτικό γήπεδο για περίπου ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και τις δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Γίνεται λόγος για συμμετοχή περίπου 150 ατόμων στα επεισόδια, ενώ τα ΥΜΕΤ αποχώρησαν από το ΔΑΚ στις 23:00, δηλαδή περίπου δυο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τοπικά μέσα, οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά της αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως όλα ξεκίνησαν από την απαγόρευση της δεύτερης σε φιλάθλους να περάσουν στο δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να αποχωρήσουν, ενώ γενικώς εκφράστηκε απορία για τη βίαιη συμπεριφορά της.

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα