ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα για τίτλο και για... μπάσκετ!

ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα για τίτλο και για... μπάσκετ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα για τίτλο και για... μπάσκετ!

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και όπως δηλώνει είναι μεγάλο το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία, ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νίκη του «Δικεφάλου», αλλά και για την ενασχόληση του με το μπάσκετ, λόγω του πατέρα του.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Στον Φερνάντο για το γκολ που έβαλε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πήραμε τη νίκη, συνεχίζουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο της Super League και να τους κάνουμε όλους χαρούμενους στη Θεσσαλονίκη».

«Έπαιζα μπάσκετ παράλληλα με το ποδόσφαιρο μέχρι τα 16 μου. Όταν κλήθηκα να αποφασίσω ποιο θα ακολουθήσω επαγγελματικά διάλεξα το ποδόσφαιρο, συμφώνησε και ο πατέρας μου, ο οποίος κάτι έβλεπε σε εμένα. Ποδόσφαιρο έπαιζα από 4 ετών και για αυτό τελικά διάλεξα με αυτό να ασχοληθώ επαγγελματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα