O Oμάρ είναι καλύτερος και από την πρώτη του σεζόν! (pic & poll)

Δημήτρης Τομαράς
O Oμάρ είναι καλύτερος και από την πρώτη του σεζόν! (pic & poll)

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κάνει την καλύτερή του χρονιά φέτος στον Ολυμπιακό και ήδη τα νούμερά του στο πρωτάθλημα έχουν ξεπεράσει αυτά της πρώτης ολοκληρωμένης σεζόν!

Επιστροφή χρημάτων* στο Αμιάν – Μονακό και σούπερ αποδόσεις στη Ligue 1 από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν είναι πια ο... πιτσιρικάς που είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα από την Γερμανία. Ο γεννημένος το 1991 Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει περάσει και λίγα από πλευράς τραυματισμών και θεμάτων ετοιμότητας τα τελευταία χρόνια.

Φέτος όμως έχει δείξει με κάθε τρόπο αλλά κυρίως στο γήπεδο πως όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω του. Αποτέλεσμα; Ο Νορβηγός που μπορεί να λειτουργεί ως μπακ - χαφ ή ακόμα και να παίζει και εξτρέμ (σ.σ. όπως χρειάστηκε με τον Παναιτωλικό) κάνει την κορυφαία του σεζόν στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού και όχι μόνο από πλευράς στατιστικής.

Τα νούμερά του μετά από 11 αγώνες είναι ήδη καλύτερα της πρώτης του σεζόν, η οποία είχε θεωρηθεί πολύ καλή και ελπιδοφόρα. Φέτος ήδη ο Ομάρ έχει 1 γκολ και 4 ασίστ στην Super League, όταν την πρώτη του χρονιά είχε 1 τέρμα και 3 ασίστ σε 24 αναμετρήσεις και 2.144 λεπτά! Ο διεθνής άσος είναι όχι απλώς ένα βασικό στέλεχος και αρχηγός αλλά ένας παίκτης με σημαντική επιρροή στο παιχνίδι των Πειραιωτών και στην άμυνα και στην επίθεση και την μεταφορά της μπάλας και την δημιουργία.

Στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός είναι ο παίκτης από τον οποίο βγήκε η φάση με το γκολ του Ποντένσε. Συνολικά δε η παρουσία του ήταν για άλλο ένα ματς κομβική. Εκτός από το γκολ και τις ασίστ του έχει 10 κλεψίματα, 4 επεμβάσεις αλλά και 9 κερδισμένα φάουλ σε 1.051 λεπτά. Φέτος γενικότερα αυτό που βλέπει ο φίλαθλος κόσμος είναι έναν πιο σοβαρό, αποφασισμένο και... μαχητή αλλά και πιο ώριμο Ομάρ.

Έναν παίκτη που ήδη δείχνει πολύ καλύτερος από τότε που πρωτοέπιασε Λιμάνι αλλά που δικαιώνει τον Ολυμπιακό που τον στήριξε σε δύσκολες στιγμές και που του έδωσε νέο συμβόλαιο.

Πιο κάτω ψηφίστε στο poll και στην Gallery δείτε τα στατιστικά του διεθνούς μπακ φέτος στο πρωτάθλημα αλλά και στις προηγούμενες χρονιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα