Σιώπης: «Ζητώ συγνώμη απ’ όλη την ομάδα μου»

Gazzetta team
Σιώπης: «Ζητώ συγνώμη απ’ όλη την ομάδα μου»

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης ένιωσε υπεύθυνος για την απώλεια των δύο βαθμών για τον Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

«Είναι λογικό να είμαι στεναχωρημένος… δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε με δηλώσεις του στο «OPEN BEYOND» και συμπλήρωσε. «Είχα στο μυαλό μου τους τρεις βαθμούς, να πάμε με αυτούς στον Ατρόμητο… Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλη την ομάδα, είμαι πολύ στεναχωρημένος», είπε.

Ο 24χρονος μέσος του Άρη στάθηκε και στις δύο διαφορετικές εικόνες της ομάδας του. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, κλείσαμε όλους τους χώρους καθώς είχαμε δουλέψει πάνω σ’ αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια καθίζηση, έγιναν αλλαγές όπου ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στις κόντρες που βγάλαμε, δεν το κάναμε και ήρθε η μοιραία φάση του πέναλτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα