Χωρίς τον δανεικό Μελίσσα η Λαμία απέναντι στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς τον δανεικό Μελίσσα η Λαμία απέναντι στον ΠΑΟΚ

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Χάβο να αφήνει εκτός τον δανεικό από τους Θεσσαλονικείς Νίκο Μελίσσα, όπως και τους Καραγκούνη και Καρυπίδη.

Οι Φθιωτοί υποδέχονται τη Δευτέρα (03/12, 19:00) τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Μάκη Χάβο να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να αφήνει παίκτες εκτός για λόγους τακτικής ή... ανωτέρας βίας.

Ετσι εκτός έμεινε ο Νίκος Μελίσσας, με τον Γιώργο Μπαντή να παίρνει τη θέση του στη 19αδα. Εξάλλου δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μπούντνικ και Άντρονικ, που δεν υπολογίζονται, οι Τσούκαλος και Μπουλούλης, που ταξίδεψαν στην Ολλανδία με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και οι Καραγκούνης και Καρυπίδης.

Η αποστολή: Σαράνοφ, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανικ, Κωστίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα