Αθανασιάδης: «Το έψαχνα πολύ το γκολ»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Το έψαχνα πολύ το γκολ»

bet365

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, αλλά στεναχωρημένος που δεν συνδυάστηκε με νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Έλληνας φορ έσπασε το μακρύ σερί αφλογιστίας του στο παιχνίδι με στους Κρητικούς, δίχως ωστόσο να καταφέρει να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη (1-1) και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Έψαχνα πολύ καιρό το γκολ. Το δουλεύω καθημερινά, το ήθελα για ψυχολογικούς λόγους, ήρθε σήμερα θα ήταν όμως πιο όμορφο αν η ομάδα κέρδιζε. Ο επιθετικός είναι το γκολ και ελπίζω να είναι ανάλογη η συνέχεια. Δεν ήθελα να το σκέφτομαι γιατί πιέζεσαι ψυχολογικά άμα το σκέφτεσαι, ήξερα ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή και ήρθε σήμερα. Δεν μπορεί να μας αφήσει ικανοποιημένους ο βαθμός, ήμασταν καλύτεροι, ξέραμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα, ευχαριστούμε τον κόσμο, όταν δεν χάνεις σίγουρα και ο βαθμός είναι σημαντικός και πάμε στο επόμενο ματς για τη νίκη. Ο βαθμός θα μας βοηθήσει για ψυχολογικούς λόγους και κάθε βαθμός είναι σημαντικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα