Κούγιας: «Όσο νυχτώνει...»

Κούγιας: «Όσο νυχτώνει...»

Gazzetta team
Κούγιας: «Όσο νυχτώνει...»

bet365

Μετωπική του Αλέξη Κούγια με τους οπαδούς της ΑΕΛ που τον αποδοκίμασαν, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λήξει ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο.

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με μερίδα του κόσμου της ΑΕΛ "φουντώνει".

Κατά την διάρκεια του αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο και παρότι η ομάδα της Λάρισας "διέσυρε" τον Πανιώνιο κάποιοι από την εξέδρα έλεγαν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια και εκείνος επέλεξε να τους απαντήσει μέσω προσωπικής του δήλωσης στο site της ΑΕΛ: «Προς τους 5 απέναντι εμπόρους ναρκωτικών και τα 25 μπασταρδάκια αλβανάκια τους, την κυρία Τούρτα και τον κύριο Τούρτα, που σε λίγο φυλακίζονται μαζί με τον Ελβίρ: Όσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς!».

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ αναρτήθηκε την ώρα του αγώνα!

Και η δήλωση συνεχίστηκε

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε συνέχεια της δήλωσης με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει: «Ώρα 19:30:

Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας!

Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων.

Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα.

Οι Έλληνες Δικαστές όταν σε καταδικάζουν για ναρκωτικά και είσαι Αλβανός, την άλλη μέρα σε στέλνουν πίσω στη βρώμικη γεμάτη ναρκωτικά χώρα σου.

Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα.

Τον Ελβίρ, τον Ράγια, τον Μπέτσι, τον Τούρτα και τη χοντρή γυναίκα του θα τους τακτοποιήσω όπως πρέπει και πάντα με τον Νόμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα