Εισιτήρια στη Λαμία και το Σαββατοκύριακο ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εισιτήρια στη Λαμία και το Σαββατοκύριακο ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της για τα μέρη και τις ώρες διάθεσης εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (03/12, 19:00).

Οι Φθιωτοί ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και ενημέρωσαν σχετικά με την πώληση εισιτηρίων για το Σάββατο και την Κυριακή, πριν υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει δυνατά στο μεγάλο ματς της Πριμέρα, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Υπενθυμίζεται πως με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τους οπαδούς του να μην κατευθυνθούν στη Λαμία, καθώς υπό τον φόβο επεισοδίων δεν θα υπάρξει ούτε μεμονωμένη ούτε οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων στο ΔΑΚ.

Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο 1-2/12 η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018-2019, απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, την Δευτέρα 03/12 και ώρα 19:00.

Ωράριο διάθεσης εισιτηρίων:

  • Σάββατο 01/12 από τα γραφεία (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) 10:00 με 17:00.
  • Κυριακή 02/12 από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας 10:00 με 17:00.
ΚΕΡΚΙΔΕΣΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1 και 1320€
10 έως και 17 (εκτός 13)30€
2, 5 έως και 740€
3 και 450€

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια.

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΕΝΑ και μόνο εισιτήριο γνωρίζοντας τον ΑΜΚΑ του και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοικοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα