Τζούρτζεβιτς: «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους, ήταν δύσκολα...»

Τζούρτζεβιτς: «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους, ήταν δύσκολα...»

Τζούρτζεβιτς: «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους, ήταν δύσκολα...»

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς που αγωνίζεται πλέον στην Ισπανία σε συνέντευξή του στάθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, τις χρηματικές ποινές στην ομάδα, το γεγονός πως πέρυσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να φύγουν όλοι αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου στις ήττες στα ντέρμπι.

Ήταν από τους παίκτες που είχαν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και είχαν δημιουργήσει προβλήματα ενώ και η αγωνιστική προσφορά του ήταν δυσανάλογη του συμβολαίου του και των χρημάτων που πήρε στον Ολυμπιακό. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θυμήθηκε το πέρασμά του από τους Πειραιώτες, τις φωνές του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα πρόστιμα αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου για τις ήττες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. 
 
 
Μεταξύ άλλων είπε στη La Nueva España: «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους και ήταν δύσκολα... Υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε πρόστιμο. Μόνο ένας παίκτης νομίζω δεν πλήρωσε και μετά του μεταφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσει δύο φορές, δηλαδή ένα εκατ. ευρώ. Δεν το πίστευα ότι έγινε αυτό. Επίσης με μένα πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο που είχα χάσει πέναλτι έπρεπε να πληρώσω πρόστιμο επειδή ο προπονητής είχε σχεδιάσει άλλος να χτυπήσει το πέναλτι. Απέτυχα να σκοράρω αλλά ένας συμπαίκτης μου στην επαναφορά το έκανε. Μετά πήρα ένα e-mail που μου ανέφερε ότι έπρεπε να πληρώσω 20.000 ευρώ». Ο Τζούρτζεβιτς ανέφερε ακόμα ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και αρνητικές συμπεριφορές του κόσμου της ομάδας μετά την ήττα των παικτών των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και ένταση με 200 φιλάθλους που περίμεναν την αποστολή στον Ρέντη.

Best of internet