Στρέζος: «Σημαντικό να πάρουμε κάτι»

Στρέζος: «Σημαντικό να πάρουμε κάτι»

Gazzetta team
Στρέζος: «Σημαντικό να πάρουμε κάτι»

bet365

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ τόνισε πως οι κρητικοί έχουν ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα
Για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ μίλησε ο Γιώργος Στρέζος στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV, όπου και έδωσε το... σύνθημα για «αντεπίθεση». «Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς μια ευκαιρία για να πάρουμε βαθμούς. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.Η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Σε όποια έδρα κι αν παίζαμε θα έπρεπε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει σεβασμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο νεαρός πορτιέρο.
Και συνέχισε. «Προσωπικά αισθάνομαι καλά, είμαι σε καλό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση μου. Η απόδοση όμως πρέπει να συνδυάζεται και με αποτελέσματα, αλλιώς είναι ανούσιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα