Προπόνηση και συναντήσεις στον Λεβαδειακό

Προπόνηση και συναντήσεις στον Λεβαδειακό

Προπόνηση και συναντήσεις στον Λεβαδειακό

Προπονήσεων αλλά και συναντήσεων συνέχεια στην ομάδα του Λεβαδειακού που έχει μπροστά της τώρα τον... τελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα ματς που έχει μορφή... τελικού. Ο Ιταλός κόουτς Σανίνο και οι συνεργάτες του έχοντας τους διαθέσιμους παίκτες στην προετοιμασία ρίχνουν το βάρος περισσότερο στην τακτική και για το πως θα αντιμετωπίζουν τον προσεχή αντίπαλο έτσι ώστε να βρεθούν οι τρόποι και η ομάδα να φθάσει στη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται στην παρούσα φάση για να ανασάνει βαθμολογικά ελπίζοντας στην ανάκαμψη και σε μια καλύτερη συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα.
 
Από την άλλη πλευρά οι παίκτες δείχνουν διάθεση και θέληση για να πετύχουν τον στόχο της Κυριακής. Πριν την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο προέδρου της ΠΑΕ Κωνσταντίνου Κολοκυθά η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση του με τον προπονητή της ομάδας, Τζιουζέπε Σανίνο.

Best of internet