Σιμόες: «Φεύγω σαν φίλος...»

Σιμόες: «Φεύγω σαν φίλος...»

Σιμόες: «Φεύγω σαν φίλος...»

Ο Αντρε Σιμόες δεν υπολογίζεται πλέον από την ΑΕΚ, τον Γενάρη θα φύγει και ο ίδιος μίλησε για την απόφαση της διοίκησης. «Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει θα είναι ψέματα»

Κόντρα στον Αγιαξ έμεινε εκτός αποστολής. Μαζί με τους Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο. Οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα αλλά κι αυτές του Μαρίνου Ουζούνιδη στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Αγιαξ έδειξαν πως οι τρεις τους δεν θα υπολογίζονται από την ΑΕΚ. Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην εφημερίδα Live Sport για όλα όσα έγιναν.

«Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει θα είναι ψέματα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται. Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της. Απλά με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι είναι το εξής: Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος»

Best of internet