Επιστρέφει ο Παπαστεριανός με τον ΠΑΣ (pic)

Επιστρέφει ο Παπαστεριανός με τον ΠΑΣ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστρέφει ο Παπαστεριανός με τον ΠΑΣ (pic)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (01/12), με τους Αραβίδη, Νέιρα, Κουτσιανικούλη και Ντίνα να μένουν εκτός, αλλά τον Παπαστεριανό να δηλώνει «παρών» μετά από 1,5 μήνα και να ταξιδεύει στην Ήπειρο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλo, ενώ οι Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Απών ήταν και ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός και μετά τις 7 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τη Λαμία, ξαναμπήκε σε αποστολή.

Πριν την προπόνηση τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή (30/11, 8:30) με προορισμό τα Ιωάννινα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Τη 18άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό.

Η άφιξη στα Ιωάννινα αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής και η ομάδα θα πάει αμέσως στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων για προπόνηση, πριν καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα