Ο Κούγιας ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ λόγω... Ριχάρδου

Ο Κούγιας ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ λόγω... Ριχάρδου

Gazzetta team
Ο Κούγιας ανέβαλε την συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ λόγω... Ριχάρδου

bet365

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η συνέντευξη Τύπου του Αλεξη Κούγια δεν θα γίνει μιας και ο γνωστός δικηγόρος ανέλαβε την υπεράσπιση του Ριχάρδου.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ηταν προγραμματισμένη για σήμερα. Ο Αλέξης Κούγιας θα έδινε συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της ΑΕΛ. Ομως αυτή τελικά δε θα γίνει ποτέ μιας και ο γνωστός δικηγόρος ανέλαβε την υπεράσπιση του Ριχάρδου κάτι το οποίο έκανε γνωστό η θεσσαλική ομάδα μέσω επίσημης ανακοίνωσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δυστυχώς λόγω του ότι ο κ. Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού επιχειρηματία Ριχάρδου, είναι αδύνατον να δοθεί η συνέντευξη σήμερα στις 15:00 και αναβάλλεται για την ερχόμενη βδομάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα