Έπαιξε σε όλο το φιλικό ο Αρμενάκας

Έπαιξε σε όλο το φιλικό ο Αρμενάκας

Gazzetta team
Έπαιξε σε όλο το φιλικό ο Αρμενάκας

bet365

Την ευκαιρία να τσεκάρει τον 20χρονο μέσο σε συνθήκες αγώνα, έστω και χαμηλότερης δυναμικής αντίπαλο, είχε ο Γιώργος Δώνης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρωτάθλημα ξανάρχισε το Σάββατο που μας πέρασε, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει για σήμερα το πρωί ένα μίνι φιλικό παιχνίδι στο Κορωπί με την U19.

Γιατί μίνι; Γιατί ήταν 50 συνολικά λεπτών. Ο σκοπός του; Να μπορέσει να τσεκάρει ο Γιώργος Δώνης τον Πάνο Αρμενάκα που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος μέσος αγωνίστηκε σε όλο το ματς, με την ομάδα των μεγάλων, οι οποίοι πήραν τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Βέργου στο 7ο λεπτό (κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη) και Αγγελόπουλου στο 47ο λεπτό (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός U19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

Μία ώρα πριν την έναρξη του φιλικού, όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν, έκαναν προπόνηση. Στο πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συμμετείχαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα